Tuesday, September 4, 2012

OPPA GANGNAM STYLE HARAM?

Dulu mula-mula dengar perkataan tu,memang aku tak paham,entah apa la diorang merepek dan sibuk sangat pasal benda tu. Lepas tu dengan secara semula jadi dan berhemahnya,aku bertanya kepada pakcik google,dan beliau menjawab dengan istilah yang tenang,ia merupakan joget custom made yang boleh la kot dikatakan awesome dan lawak pun ada kot. Tapi bila sekali imbas,macam shuffle pun ada,macam techtonic pun ada,alahai kenapa tak macam zapin je?Majula sikit MALAYSIA ni orang kenal. Sebenarnya,korang semua tahu ke sejarah dia?penyanyi dia?Asal usul dia?. So dengan secara rasminya dan gangnam nya,meh aku nak explain sikit pasal gangnam style ni.

Selamat Membaca...

Related Posts with Thumbnails