Sunday, October 31, 2010

DOSA TANPA HENTI DI FACEBOOK


Facebook satu permainan dari Israel untuk umat Islam. Adakah kita sedar semua tu?
Kiesya sedar ke tak eh?emm..mm..tepuk dada tanya hati.. Sebelum tu, Kiesya nak minta maaf kalau ada yang terasa hati atau terasa badan ke,taua pape jela ye.. Kiesya just nak berkongsi info atau pendapat tentang laman soSIAL yang makin popular di Malaysia ni terutamanya bagi perempuan islam yang ada profile facebook dan suka upload gambar-gambar dorang yang “cute” tu ke facebook untuk ditonton dan dilihat oleh kawan2 di facebook.

AUTA VS FAKTA


Oit!!Bertemu kita kembali,hehe... Rakan-rakan ku yang bakal ambil FINAL EXAM, don't to pressure ya!!chill la...Jom sambil tengah makan-makan tu,baca apa yang Kiesya nak kongsi ni. Sekadar menghiburkan hati dan otak yang tertekan sangat tu kan?..Chill!!

9 JENIS ANAK SYAITAN


KAMI BERLINDUNG DARIPADA SYAITAN YANG DIREJAMMMM....
Umar al-Khattab R. A berkata, terdapat 9 jenis anak syaitan. Pengsan tak kalau kita
bertembung dengan dia si setan ni?haha kalau kiesya la,tak cukup tanah kot nak lari,uh!.. Tapi tu la realitinya,memang manusia secara teorinya takut dengan benda yang mengerikan,kan?kan?..Sebelum Kiesya celoteh panjang dan membuatkan pembaca semua jemu(perhaps), jom check it out sikit ape yang Kiesya dapat info tentang anak setan ni,huhu...

Thursday, October 7, 2010

MANFAAT KETIAK LELAKI


Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan
yang dialami oleh wanita?Kiesya dengar pun bunyi pelik je kan?tapi,kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensyvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan

Selamat Membaca...

Related Posts with Thumbnails