Wednesday, September 29, 2010

MENGENAL WARNA DAN SIFATNYA.


Warna hitam!! yeah!, tu la warna kegemaran kiesya,dan sentiasa setia dengan warna HITAM,hehe...Walau apa jua rasuah yang diberi,hitam menjadi pilihan hatiku,hitam itu menawan kan?kan?kan?ah ha..tapi ape maksud disebalik warna ye??..jom kita check it oUt sikit! =)

Tuesday, September 28, 2010

KACANG SOYA ANTARA 7 SUPER FOOD DUNIA


Kacang soya juga dikenali sebagai Glycine max merupakan salah satu daripada 7 “super foods” di dunia.Penduduk di benua Timur terutamanya masyarakat Cina mula menggunakan kacang soya sebagai makanan kesihatan sejak 5000 tahun yang lalu yang mana tauhu dan susu kacang soya merupakan barangan soya popular di kalangan masyarakat Cina.
Kacang soya merupakan

Tuesday, September 7, 2010

KELEBIHAN BERKUKU PANJANG


Selamat Hari Raya!! yeahhh kembali ceria setelah duit kering nnti dpt duit raya sanak saudara bg,haha...dah besar2 pun still dapat duit raya kan?hehe..ok2,artikel ni kiesya copy dari faceboOk,nak juga kongsi dengan yang belum tahu lagi kan..Lets jOm!!
Dikatakan bahawa menyimpan sebatang jari kuku yang panjang,
dosanya sama seperti memelihara...

Selamat Membaca...

Related Posts with Thumbnails