Sunday, November 28, 2010

SUJUD CARA ANJING


Hai,hari ini Kiesya tak banyak masa nak taip entry panjang-panjang sangat sebab Kiesya sangat penat,huhu...Tapi,nafsu nak berkongsi ilmu ni kuat sangat sampai Kiesya kuatkan diri jugak untuk pembaca sekalian... Kiesya nampak banyak sangat dah benda ni depan mata sebab tu Kiesya nak kongsi dengan semua...Haha tadi kata sikit je membebel kan?ok2.jom tengok je la eh!!..

JAM TERBESAR MEKKAH = KIAMAT?


As-Salam. Ha ingat lagi tak Kiesya cakap apa?Jangan guna perkataan salam lagi,emm bukanlah jangan tapi sebaiknya elakkan,gunalah bahasa penuh Assalamualaikum atau kalau dah malas sangat,guna as-salam. Okeh! nak habaq mai nih,kita memang sudah tahu tentang tanda kiamat kan? Tapi pernah tak nampak depan mata?Kali ini kalian akan nampak secara jelas,terang dan nyata,tanpa membuang masa kalian semua yang bosan baca Kiesya membebel,meh sini meh baca entry kali ni...

Sunday, November 14, 2010

iPOD ke iPAD ?


Apple iPad. Pasti semua sudah pernah mendengar tentang gajet terbaru dari Syarikat terkenal Apple ini. iPad ialah satu generasi baru tablet pc. Saiznya comel. Ramai yang mengatakan ia seperti sebuah iPhone yang dimutasi dan membesar. Heh! Apa yang penting, Kiesya tak berapa minat la Ipod popot ni,haha.. Mungkin

PC TABLET PC TERKINI


Aduh, boleh tak sape2 tolong belikan satu untuk Kiesya? haha.. Kalau dapat satu ni, confirm Kiesya mengadap benda ni 29jam,hehe... PC TABLET ni alternatif kepada Laptop/Notebook..
fungsinya lebih kurang macam kedua benda di atas,cuma ia tidak mempunyai

KINGSTON 100GB ?


Yeah!!..tu je yg mampu Kiesya ungkap setakat ni,hehe.. Rasanya paling tinggi setakat ni pun 64GB je kan??..uhuuu, go go kingstOn!! Tapi kapasiti banyak macamni pun nak simpan apa ye??.. Hard disk kita pun banyak je lagi yang kosongkan? emm dahla nak scan virus pun satu hal lagi,haha apa pun, sama2lah kita nikmati dunia IT duniakiesay,ehhe..

Selamat Membaca...

Related Posts with Thumbnails