Monday, January 10, 2011

TIDUR DENGAN SIHAT

hye!! Bertemu kembali!!  =)  Kiesya bagun pagi je terus online sebab nak berkongsi ilmu dan info tentang apa yang Kiesya tahu iaitu amalan sebelum kita tidur. Jangan sebarang tidur ye! dan ada juga Kiesya amalkan benda2 ni sebelum tidur,alaaa bukan susah pun nak amalkan,free je kOt!..Errmm penting sangat ke benda ni?Terpulang pada mereka nak follow ke tak,kesihatan diri masing2,sendiri mau ingat la ye! Tuhan dah bagi kita tubuh badan yang sempurna ni,so kita kena la jaga elok2..Eh! hello!badan kita ni Allah bagi pinjam je ye,bukan bagi untuk selamanya. So kalau dah nama pun barang pinjam,kena la jaga molek2!




PELAKON MELAYU PERTAMA HOLLYWOOD

 As – Salam!. Sihat? Moga dalam keadaan sejahtera selalu. Ermm berbalik kepada tajuk Kiesya,siapa ye agaknya?Ha!! Ingat Melayu tak layak ke nak berlakon kat sana?Siapa kata tak layak?siapa????huh!! Ada sesetengah orang kita suka sangat memperkecilkan bakat orang Malaysia,setakat berlakon filem cinta,komedi,bolehlah,itu jela modalnya nak dikutuk,eish!,ok2,Kiesya bagitau ye siapa dia pelakon Melayu pertama berlakon di sana!


Selamat Membaca...

Related Posts with Thumbnails