Wednesday, February 16, 2011

50 RAHSIA PENTING RASULULLAH

Bismillah. As-Salam kepada mereka yang ISLAM dan sejahtera ke atas mereka yang non MUSLIM  =)   Hari ini Kiesya rasa ceria lantas memakan dengan banyak sekali!,hehe...Bestkan kalau orang belanja?Makanan tak sedap pun jadi sedap,ye tak?haha...Emm,so kali ni pasal apa pulak ye?Deiii!!tgk tajuk kasi paham sendiri la(kata kawan Kiesya)..ye,rahsia penting ni,kalau kalian semua menyintai seseorang,mesti salah silah hidup dia nak tahu kan?dari A smpai la Z..So kalau kita cinta dengan kekasih ALLAH yakni RASULULLAH?Apa kita patut buat?. Pesan kiesya,rajinlah berselawat supaya kita dapat syafaat Baginda di akhirat kelak,InsyALLAH,amin. Dahtu apa lagi?Klik la "teruskan membaca"...   =p


Tuesday, February 8, 2011

BACALAH DAN RENUNGKAN

"Tak perlu jaga tepi kain org,sebab kain sendiri yang terlondeh"...Heh!Slalu dengarkan?em,rakyat malaysia,rakyat kita,terutama melayu,memang suka buat macamtu kan?kan?kan?hehe. Bagi kiesya,bagus juga kalau ada sikap busy body ni, yela at least kita amik tau juga hal org tu kan?daripada tak bertegur sapa,ye tak?.Terpulang la kepada diri sendiri untuk menilainya,tepuk dada tanya hati. OKEH!,Kiesya tau setiap kali post artikel,mesti nak membebelkan?haha yela barula berseri sikit,kalau formal sangat macam tak best lak kan?So,kali ni pasal apa pulak ye?Nak tau jom baca yang seterusnya.




Sunday, February 6, 2011

LED,PLASMA ATAU LCD ???

Hye!!! Cik adik dan cik abang sekalian,penah tak korang semua berdepan dengan situasi disini menanti,disana menunggu?hehe..Takda apa pun,saja tanye!.Sebab bila tengok tajuk kali ni pun dah macam dalam dilema kan?YES! trend nak ada salah satu ejen media ni memang tengah MENGGILA sekarang! Owh yeah biasa la rakyat Malaysia kan suka mengikut trend,skali lagi Kiesya menjerit, UP TO DATE ye bebeh!!huhu..So pada mereka yang ingin membeli sebuah TV ni,pastikan bijak membeli okeh!Ni kiesya nak bagi tips sikit and macam nak tau mana yang better,check it oUt!!

Friday, February 4, 2011

NGP ( PSP 2 ) MENGGANAS !!!

MAMA!!!NAK SATU BOLEH??? Hehe...bez gilez kot kalau dapat menatang ni,uh! konfem peratusan kehenseman serta saham Kiesya bertambah 38%,haha!.. Yela Kiesya pun nak kena upgrade jugak menatang Kiesya yang kat umah ni,hidup mesti up to DATE kan!!yeszaa...Tapi bagi mereka yang masih belajar tu,Kiesya sarankan janganla mintak kat parents ye,sebab benda ni kehendak,bukan kepentingan,ye tak?.Tapi kalau dah banyak sangat duit tu tak tau nak watpe,ataupun pegi bakar duit( hisap rokok ),baik beli menatang ni ye tak?haha jangan marah ye kepada smoker sekalian,lalala,hehe..Ok, ni Kiesya nak habaq mai dia punya spec!

Selamat Membaca...

Related Posts with Thumbnails